L’ICG Força Lleida buscarà seguir amb la dinàmica de victòries

Una dinàmica que també era protagonista a la roda de premsa del tècnic de l’ICG Força Lleida, Gustavo Aranzana. En parlava així: “Hem patit dos aturades importants i no havíem pogut aconseguir una dinàmica. Ens falten 5 partits de lliga i espero que puguem seguir amb el ritme”.


Un ICG Força Lleida que, ara per ara i a l’espera del que facin els equips que encara tenen partits pendents per disputar, ocupa la tercera posició del grup de la LEB Or i, en conseqüència, ratifica el bon moment del l’equip. Sobre aquest present dels lleidatans, Aranzana en deia això: “Des del primer moment sabem que serem nosaltres qui decidirem on estarem. Sé que l’equip treballa per guanyar sempre. L’autoestima és alta, però hem de mantenir els peus a terra”.


A davant però no ho tindran fàcil per mantenir aquest bon moment i és que reben a un TAU Castelló que, ara mateix, ocupa la segona posició del grup i de qui Aranzana en destacava la seva efectivitat exterior: “Castelló és un equip tremendament ofensiu i amb una qualitat impressionants. Té una qualitat exterior formidable i on et penalitzen molt des d’aquella distància”.


El partit, al Barris Nord, aquest diumenge a dos quarts d’una del migdia.  

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward