Meritxell Serret substituirà a Bernat Solé com a número 2 a la llista d’ERC per la demarcació de Lleida en les eleccions del 14-F

Meritxell Serret substituirà a Bernat Solé com a número 2 a la llista d’ERC per la demarcació de Lleida en les eleccions del 14-F. L’exconsellera d’agricultura substituirà a Solé després que aquest hagi estat inhabilitat pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya per la seva actuació com a alcalde d’Agramunt durant en el referèndum de l’1-O.


Serret és actualment delegada de la Generalitat davant la UE a Brussel·les, on va marxar l’octubre del 2017 juntament amb altres membres del Govern després de la seva destitució arran de la implementació de l'article 155.


Aquest canvi a la llista ha provocat també altres moviments a la candidatura, ja que, per mantenir la llista cremallera als primers llocs, Engelbert Montalà finalment anirà de número 5 mentre que Montserrat Fornells serà la número 6. Miquel Pueyo, el paer en cap de Lleida, tancarà la llista en el número 15, el lloc que fins ara ocupava Serret. ERC ja ha entregat la modificació de la llista davant la Junta Electoral.


Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward