Els Mossos d'Esquadra han detingut un veí de Torrefarrera com a suposat autor de delictes d'estafa i simulació de delicte

Els Mossos d'Esquadra han detingut un veí de Torrefarrera com a suposat autor de delictes d'estafa i simulació de delicte. Segons la policia, va denunciar falsament un robatori a casa seva i també un robatori violent al carrer.


La denúncia la va fer a principis de setembre i va indicar que li havien foradat el pany i que li havien robat diversos objectes. Al cap d'uns dies, va ampliar la denúncia amb una relació dels objectes robats, factures associades i fotografies.


Segons els Mossos, es dóna la circumstància que des del 2010, l'investigat havia presentat altres 5 denúncies més, entre robatoris amb força i violents, on deia que li havien pres anells tipus aliança.

Els agents van fer una entrada i perquisició al seu domicili i van localitzar, entre altres objectes, dos ordinadors portàtils, un telèfon mòbil, un rellotge i diverses joies que constaven a la denúncia que havia presentat per robatori.


El detingut passarà pròximament davant el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward