Fernando Sierra s’acomiada de l’ICG Força Lleida

Sense cap mena de dubte la baixa i la rescissió del contracte per mutu acord entre ICG Força Lleida i Fernando Sierra és de les doloroses emocionalment pels aficionats de l’equip lleidatà i, en aquest sentit, el president del club, Albert Aliaga, ho evidenciava així: “Aquesta baixa fa molt de mal al vestidor, a l’afició i personal. El Fernando és un 10 com a persona i un exemple pels joves”.


El protagonista, Fernando Sierra, no ha volgut desvetllar massa els motius que li han fet prendre aquesta decisió, però preguntat pel per què, ell afirmava això: “Tinc molt marge de millora, un jugador vol jugar i sentir-se a gust, i l’opció que tinc és molt bona i que no podia deixar escapar”.


Una baixa que veurem si des de l’àrea esportiva del club implica una acceleració en la cerca d’una nova incorporació a la plantilla lleidatana. Joaquín Prado, director esportiu del club, ho deixava entreveure de la següent forma: “T’enganyaria si et dic que davant aquesta absència no farem res. La nostra obligació és tenir l’equip el màxim complet possible. Veurem”.


Un ICG Força Lleida, per cert, que aquest passat dimecres, davant el Bàsquet Girona, va perdre 86 a 77 en el que significa el tercer partit aquesta temporada davant els gironins on acaben sense aconseguir la victòria.

Amb aquesta derrota, els lleidatans cauen fins a la setena posició amb cinc victòries i sis derrotes. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward