Molo i Jordi Esteve volen reforçar l’ofensiva del Lleida Esportiu

Entrenador i director tècnic de l’equip lleidatà són conscients que la prioritat en aquest mercat d’hivern, ara mateix, ha de ser incorporar algun jugador ofensiu per sumar “gol” a la plantilla.


Ho ha deixat ben clar l’entrenador del Lleida Esportiu Molo, en la roda de premsa prèvia al partit que els lleidatans tenen aquest dissabte al Camp d’Esports davant l’Hospitalet. Ho deia així: “Estem consensuats amb Jordi Esteve en que si fem algun moviment, serà a la línia ofensiva. Si fem alguna cosa, serà per donar aire fresc a l’atac i gols”.


I repassant els dos moviments que hi ha hagut amb protagonisme del Lleida Esportiu aquest gener, Molo celebrava l’arribada d’Albert Torras: “És un fitxatge que ja a l’estiu el volíem. El coneixem molt i és un perfil de futbolista, un 10, que potser a la plantilla no tenim”.


I al voltant de la baixa de Michele Diana, Molo afirmava que, ara per ara, aquesta sortida no implicarà una incorporació necessària a la part defensiva del Lleida Esportiu: “Diana ens ha ajudat molt, és un jugador que va arribar tard i es va integrar ràpid. Li desitjo que li vagi molt bé”.


Un Lleida Esportiu que, com dèiem, començarà la seva segona volta aquest dissabte, al Camp d’Esports, a les cinc de la tarda. 30 minuts abans ens hi ficarem els del Juguem a Ua1. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward