La Diputació de Lleida destinarà 12 milions d'euros a la conservació de les carreteres de la seva titularitat

La Diputació de Lleida destinarà 12 milions d'euros a la conservació de les carreteres de la seva titularitat. El ple ha aprovat incrementar la dotació pressupostària un 4% respecte a l'última adjudicació, que tindrà vigència durant els propers tres anys i amb possibilitat de pròrroga.


La despesa es divideix en tres contractes, en funció de les zones. La zona 1, corresponent a la plana de Lleida, està dotada amb 2 milions d'euros. La zona 2 se circumscriu a l'Alt Urgell, la Cerdanya i el Solsonès i està dotada amb 6,5 milions, mentre que la zona 3, formada pel Pallars, l'Aran i l'Alta Ribagorça s'ha adjudicat per un valor de 2,5 milions. 


En l'apartat de les mocions, s'ha aprovat per unanimitat la presentada pel grup d'En Comú Podem de proposta de mesures i accions per a l'erradicació de la violència masclista, excepte el punt que feia referència a sumar-se a la xarxa de ciutats lliures del tràfic de dones i persones, a l'entendre els grups d'ERC i JxCat que ja s'està fent. També s'ha aprovat per unanimitat la moció presentada pel PSC i Unitat d'Aran per crear una taula per a l'impuls dels projectes Next Generation a la demarcació. També s'ha aprovat per unanimitat la moció de Cs per a la promoció dels càmpings de la província.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward