Un Cadí La Seu de menys a més suma la segona seguida a Europa

Les alturgellenques han superat al Namur 51 a 45 en un partit que ha exigit al màxim a les de Bernat Canut.


Tot i que al davant les de la Seu d’Urgell tenien a un camí que ha competit poc al llarg d’aquesta temporada degut a les restriccions que hi ha a Bèlgica, el Basket Namur ha demostrat que a Europa no hi ha rival senzill i li ha plantat cara al Cadí La Seu al llarg dels 40 minuts fins al punt de dominar el marcador en bona part de la primera meitat.


Les de Bernat Canut però, han aconseguit capgirar el marcador al llarg del transcurs de l’enfrontament i en la segona meitat han pogut mantenir a l’equip belga al seu darrere.


Finalment, les alturgellenques sumen la segona victòria en aquesta fase de grups de la Euro Cup al guanyar 51 a 45. Bernat Canut, l’entrenador, valorava així aquesta victòria: “Crec que mentalment hem entrat bé, però no em escollit bones decisions en atac. A darrere hem donat cistelles fàcils, però poc a poc hem canviat el xip i hem fet un partit molt sòlid”.


Un Canut que evidenciava que el desgast físic que implica el fet de jugar dos dies consecutius, s’ha notat al principi del partit: “És evident que es nota i s’ha notat, però no puc retreure-li res a les noies perquè en el moment en que s’han ficat al partit s’ho han deixat tot”.


Ara les de la Seu d’Urgell tindran més marge per preparar el partit davant un dels favorits en aquesta edició de la Euro Cup, l’equip romanès Sepsi i amfitrió. El partit, aquest divendres a les sis de la tarda.  

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward