Partit d’alt voltatge a Galicia entre el Liceo i el Lleida Llista

L’equip que millor temporada, esportivament parlant, està realitzant a les terres de Lleida, el Lleida Llista, es desplaça fins La Corunya per plantar-li cara al líder de la màxima categoria de l’hoquei patins a escala nacional.


Una plantilla, la lleidatana, que encara el partit amb l’ambició i competitivitat que tants bons resultats li està donant aquesta temporada. En parlava Bruno Di Benedetto, jugador del Lleida Llista: “L’equip anem a Galicia amb ganes de guanyar com sempre ho fem a qualsevol pista. Volem treballar molt bé el partit i podem guanyar-lo”.


Per la seva part, l’entrenador dels llistats, Albert Folguera, ens explicava a Ua1 Lleida Ràdio les claus que considera haurà de parar compte el seu equip per treure un bon resultat de Galícia: “Sabem les seves fortaleses i sabem que són molt agressius. Ens faran córrer molt i tindrem poques oportunitats. Les que tenim les hem d’aprofitar. Hem de ser prudents però a la vegada atrevits”.


Per acabar, un dels reforços claus per part del Lleida Llista aquest estiu i aquesta temporada 2020/2021, Jepi Selva, parlava així del seu rival, del Liceo: “El Liceo és un equip molt ofensiu, a casa seva és molt potent. Ens tocarà fer un equip molt intel·ligent i, com a mínim, igualar-los físicament”.


El partit, aquest dimarts a dos quarts de vuit del vespre.


Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward