El bàsquet no s’atura al CB Lleida

Les restriccions i mesures imposades per les autoritats competents davant la situació sanitària que, entre d’altres, no permeten realitzar esport, per exemple de base, en espais tancats, no ha impedit al CB Lleida aturar els seus entrenaments al llarg de la setmana.


El principal club de bàsquet femení a la capital del Segrià ha reprès els entrenaments, però en aquest cas a l’aire lliure. Ens ho explicava a Ua1 Lleida Ràdio, Júlia Crespo, coordinadora i membre de la junta del CB Lleida: “Nosaltres teníem molt clar que no volíem parar perquè no creiem que el bàsquet es pugui entrenar des de casa. Ho vam decidir ràpidament i ho vam començar a gestionar”.


En aquest cas, els entrenaments s’estan realitzant a les pistes de centres educatius com Pràctiques II i l’Institut Ronda: “Els centres ens ho van ficar molt fàcil, a més dins del club hi ha molta gent vinculada al món de l’educació”.


I, evidentment , la reacció de les famílies i les jugadores ha estat més que bona: “Tot i que al principi hi havia cert neguit per aquesta reacció de les famílies i les jugadores, després hem vist que tot i ser a l’exterior, la resposta va ser i és molt positiva”.


En aquest sentit, els entrenaments a l’exterior, es complementen amb un entrenament setmanal de preparació física via online. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward