La Primera Catalana de futbol està vivint un “transfuguisme de jugadors”

Molts futbolistes, davant l’aturada de la competició, estan deixant els seus equips per incorporar-se a clubs de Tercera Divisió o del futbol aragonès.


Des de fa mesos, les “catalanes” estan en una aturada “sine die” i, en conseqüència, els jugadors dels diversos equips que configuren per exemple la Primera Catalana, estan buscant seguir competint fora dels seus equips i anar direcció a competicions que sí s’estan jugant com la Tercera Divisió o el futbol aragonès.


Un exemple el trobem en la Unió Esportiva Tàrrega. El seu president, Gerard Caro, ens ho explicava així: “Passar un any en blanc pels jugadors és dolent i si no poden jugar a Primera Catalana pels motius que siguin i tenen l’oportunitat de jugar, doncs se l’ha de respectar. Això sí, aquest jugador, a posteriori ha de reconèixer el tracte de favor i tornar”.


Una comprensió per part de Caro que, d’altra banda, deriva en una petició cap a la Federació Catalana de Futbol: “A la Federació li demanem que es redueixi aquest marge perquè el jugador pugui tornar a jugar amb un altre club, ara és de sis mesos”.


I en aquest sentit, el president de l’Atlètic Lleida, Xavier Batalla, exposava com hauria de ser el calendari si es vol acabar les competicions: “Si entenem que el 27 de juny és l’últim diumenge hàbil i tires endarrere, et dóna al 27 de febrer. Has de jugar cada cap de setmana sense cap aturada”. 


Uns clubs, els de Primera Catalana, que ho han deixat ben clar: o es pot entrenar el dia 25 de gener, o la temporada no pot reprendre’s. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward