Gustavo Aranzana reivindica el dret a fer esport de base i l’assistència de públic al Barris Nord

En la roda de premsa prèvia al partit que els lleidatans tenen aquest diumenge davant el Palma, l’entrenador de l’ICG Força Lleida, Gustavo Aranzana, ha reincidit en la absència de públic que, altre cop, hi haurà al Barris Nord. En parlava així: “No sóc ningú per dictaminar, simplement opino que és necessari que hi hagi gent als pavellons. El problema no és l’esport, el problema és la irresponsabilitat”.


I recollint aquest tema, Aranzana també ha fet una reflexió al voltant de les prohibicions dins l’esport de base: “És molt dolent que els nens i nenes deixin d’entrenar. Es perdrà un any en la seva formació. Molts joves deixaran de fer esport i aquest és el principal problema”.


Deixant de banda aquest tema, i centrant-nos en el dia a dia dels lleidatans, l’entrenador val·lisoletà també evidenciava que la temporada, amb el grau d’ajornaments i canvis de plans que està tenint el seu equip, està sent més que complicada: “És complicat perquè a nosaltres ens està arribant els ajornaments els dies del viatge o un dia abans. Prepares tota la setmana d’una manera, arribés bé i de cop has de parar i reiniciar tota la feina”. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward