Adrián Chapela admet que cal fer-li front a les adversitats que apareixen al llarg de la temporada

A micròfons dels club, el jugador de Lugo ha repassat el grapat d’adversitats que l’equip lleidatà ha hagut de superar amb la situació sanitària com a protagonista, de fet, aquest passat cap de setmana van viure de nou un nou ajornament d’un dels seus partits. Adrián Chapela en parlava així: “Afecta perquè el que volem és competir i estar parats sense jugar és dur. Cal acostumar-s’hi i no s’ha de ficar com a excusa”.


De moment, el diumenge a un quart d’una del migdia al Barris Nord, l’ICG Força Lleida té partit marcat davant el Palma. Un equip de qui Chapela en deia això: “Estem veient que l’equip de Palma no és l’equip de les primeres jornades, han recuperat a gent, n’han fitxat, són l’equip amb més forma del grup”.


Un ICG Força Lleida que, per exemple, ha disputat tres partits menys que el líder, el Tau Castelló i, juntament amb el Bàsquet Girona és l’equip que menys partits ha jugat, 9.


En conseqüència, ara per ara i mirant la classificació, els lleidatans ocupen la vuitena posició amb quatre victòries i cinc derrotes. 


Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward