L’ASISA Borges Vall estarà més que preparat per quan comenci la competició

El CTT Borges va oficialitzar aquest cap de setmana dues cares noves de luxe per encarar el retorn de la temporada a la Superdivisió Masculina de tennis taula.


Dues incorporacions de les quals hem parlat amb l’entrenador de l’ASISA Borges Vall, Josep Lluís Andrade. Ell mateix ens evidenciava que aquests fitxatges són un plus de competitivitat i qualitat de l’equip: “La veritat és que aquests dos jugadors, que són d’elit mundial, ens faran fer un salt de qualitat. És cert però, que molts equips es reforçaran i molt bé”.


D’una banda, la incorporació de Joan Monterio, actual número 80 del món i amb qui es van ficar en contacte de la següent forma: “Tenim un contacte a Portugal que ens va fer saber que en Joan volia jugar amb un nou equip per completar la seva temporada i a més tenia moltes ganes de jugar a Espanya. Vam arribar a un acord econòmic i va ser ràpid”.


I d’altra banda, el suec Viktor Brodd, de 31 anys i esquerrà: “A través d’un contacte ens va arribar que estava interessat a jugar a la lliga espanyola i sabíem que era una gran jugador, que va jugar a la Lliga Alemanya que és la millor d’Europa”.


Ara per ara, el retorn de la competició nacional està marcat pel 13 de març amb diverses seus com a protagonistes.


Una d’elles podria ser la casa de l’ASISA Borges Vall a la capital de les Garrigues. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward