El Lleida Esportiu rellisca amb la “neu andorrana”

Els lleidatans cauen in extremis al Principat Andorra després del gol de Carlos Martínez, davanter del FC Andorra, al minut 88.


Debut amarg de l’equip de la capital del Segrià aquest 2021. El Lleida Esportiu va començar l’any amb uns primers 20-25 minuts de partit davant l’Andorra on no va saber fer més que quedar-se tancat al seu propi terreny de joc i deixar que fos l’Andorra qui, no només dominés la pilota, sinó que també tingués clares oportunitats de gol refusades per Pau Torres.


Amb la manca d’encert dels andorrans i sumant-li aquestes bones actuacions del porter dels lleidatans, la primera meitat ha acabat amb el mateix resultats amb el qual vam començar el partit: empat a 0.


Ja en el segon acte i amb un Lleida Esportiu més valent ofensivament, els de Molo han aconseguit frenar l’atac andorrà. Cert és però que en cap cas els lleidatans han arribat a generar perill clar de gol a la porteria defensada per Ratti.


I les coses del futbol i de la Segona Divisió B han tornat a ser protagonistes aquest cop a Andorra.

Minut 88, primer errada defensiva del Lleida Esportiu en la segona meitat i un gran remat de Carlos Martínez, davanter del Andorra, sentencien als lleidatans sense temps a reacció.


Una derrota dura no només pel rival, sinó sobretot per aquest gol en els darrers instants de partit on Molo, l’entrenador del Lleida Esportiu, evidenciava a micròfons d’Ua1 Lleida Ràdio, que és d’aquells partits on “se’t queda cara de ruc”.


Un Lleida Esportiu que amb aquesta derrota cau a la quarta posició del grup a l’espera del que facin rivals directes com el Barça B o el Badalona. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward