La neu i el fred acompanyaran al Lleida Esportiu a Andorra

Els lleidatans disputaran el primer partit d’aquest 2021 amb unes condicions meteorològiques adverses, però amb la voluntat de començar l’any i tancar la primera volta amb tres punts.


Molt probablement aquest dissabte a la tarda el partit entre el FC Andorra i el Lleida Esportiu tindrà dos convidats que en cap cas seran benvinguts al Principat com ho són la neu i el fred.


El primer partit d’aquest 2021 pels lleidatans arriba després d’unes vacances de Nadal que segons l’entrenador, Molo, han anat força bé per desconnectar física i mentalment: “Veig a l’equip i als jugadors bé. Crec que les vacances de Nadal ens han permès fer un reset mental després d’uns mesos molt intensos”.


A davant, aquest dissabte, el Lleida Esportiu tindrà a un equip, l’Andorra, que segons Molo és un dels més complets ofensivament parlant: “És un equip que té un atac que pot ser un dels millors de la categoria. Té un equip molt complet a davant i a darrere”.


I que ja ha jugat aquest 2021. Ho va fer el dia de Reis davant el Prat amb derrota. Un fet que Molo valorava així: “Al final que vinguin de perdre pot ser un al·licient per ells i que els hi guanyi importància aquest partit. Mai se sap”.


El partit aquest dissabte a Andorra a les cinc de la tarda. 30 minuts abans, a dos quarts de cinc, començarem els del Juguem a Ua1. Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward