La Generalitat assegura que els alumnes tornaran a l'escola l'11 de gener i anuncia cribratges als professors

La Generalitat assegura que els alumnes tornaran a l'escola l'11 de gener i anuncia cribratges als professors. Els docents es faran les proves mitjançant automostres entre el primer dia de classes i finals de mes.


El director general de Centres Públics, Josep Gonzàlez-Cambray, ha descartat tornar a endarrerir l'inici del segon trimestre a les aules. En una entrevista a Catalunya Ràdio, ha defensat que els centres educatius són segurs i ha posat d'exemple els quatre mesos que ja es porten de curs, en què només s'han hagut de confinar el 5% dels grups.


El director general de Centres Públics també ha anunciat un cribratge amb PCR entre els 170.000 docents de 5.130 centres educatius del país entre l'11 i el 29 de gener mitjançant automostres que després es remetran al laboratori. González-Cambray ha detallat que és un projecte que s'està desenvolupant amb el Departament de Salut i que s'iniciarà a partir de dilluns. Abans, ha dit, els docents hauran rebut formació de com agafar-se la mostra a través d'un frotis nasal.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward