Els clubs i centres esportius de Lleida demanen claredat en les mesures

Ua1 Lleida Ràdio ha recollit la realitat que està vivint el sector esportiu de casa nostra fora dels habituals àmbits com el món del bàsquet, el futbol o l’hoquei patins entre molts d’altres.


Gimnasos o centres esportius i clubs com els de tennis de la capital del Segrià porten vivint des de fa mesos amb una absoluta incertesa i, en determinats moments, amb confusió al voltant del què poden o no fer. Transmetia aquest punt de vista, el gerent del Club Tennis Urgell, Xavier Morreres: “Ha estat la tercera tancada i, ara, hem tornat a obrir però d’una forma molt limitada. La recuperació de l’activitat es fa poc a poc i la informació que rebem és bastant confusa”.


Un punt de vista similar és el que ha compartit la directora del gimnàs Trèvol de Lleida, Maria Campos, afegint que la confusió s’acaba traslladant també als seus socis: “Ens costa bastant seguir una línia i fer que aquesta perduri en el temps. Les notícies en un mateix dia varien i planificar és molt complicat. Els mateixos socis no paren de fer preguntes davant la situació confusa que estem vivint”.


D’altra banda, José Luís Solans, president del Club Tennis Lleida, explicava que des del club s’han centrat en difondre la màxima informació possible; afegia a més, una preocupant anècdota: “Nosaltres donem molta informació als socis. Estem en un moment de dificultat i és que la gent té por, a mi una persona em va dir que no venia perquè té por a morir”.


Malgrat això, en aquesta tertúlia que poden recuperar al web d’Ua1 Lleida Ràdio, els representants d’aquestes instal·lacions esportives s’han agafat a l’optimisme i a la il·lusió de cara a les properes setmanes. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward