La Generalitat preveu que molts ciutadans marxaran de pont aquest dijous

El govern de la Generalitat preveu que aquest dijous molta gent marxarà de pont. De fet, assenyala que hi haurà "una sortida important" de ciutadans cap a la segona residència.


Això seria una sortida avançada per evitar el confinament municipal que, recordem, entra en vigor a les deu de la nit. El conseller d'Interior, Miquel Sàmper, ha admès que, si bé la mobilitat s'havia reduït durant les últimes setmanes, "és evident que, de cara a aquest cap de setmana, això augmentarà".

El conseller apunta que “si es podia sortir de cap de setmana, si es feia abans de dijous, durant les setmanes anteriors, també es podrà fer aquesta. Però demanem que es mantingui el grau de compliment del confinament perimetral fins el dia 7.”


Segons Sàmper, els controls s’incrementaran al territori, segons se’n deriven de les paraules de Sàmper que assenyala que “s’ha de complir exactament igual. Els dispositius variaran de lloc. A l’àrea metropolitana es faran menys, perquè hi haurà molta gent que haurà sortit , però la limitació serà exactament la mateixa”

Des del govern assenyalen, però, el perill d'abaixar la guàrdia pel fet de ser a prop de les festes de Nadal.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward