Fins a 22 pagesos lleidatans afectats per l'incendi de la Ribera d'Ebre es beneficiaran de la campanya de micromecenatge de Rebrotem

Fins a 22 pagesos del Segrià i les Garrigues es beneficiaran de la campanya de micromecenatge organitzada per Rebrotem i Unió de Pagesos per als professionals afectats per l'incendi de la Ribera d'Ebre. Rebran ajudes d'entre 1.200 i 3.200 euros per fer front als danys que van patir les seves explotacions.


Amb les seves activitats, la plataforma Rebrotem ha recollit un total de 112.000 euros i ha rebut 67 sol·licituds, de les quals una quarantena corresponen a professionals agraris. Aquests rebran un total de 87.000 euros, repartits en funció de diferents barems recollits en les bases de la convocatòria. El municipi amb més beneficiaris és Bovera, amb 11 professionals i 132 hectàrees. A les comarques lleidatanes el segueixen Maials, amb 8 professionals i 36 hectàrees; Llardecans, amb 2 beneficiaris i 12 hectàrees, i la Granadella amb 1 agricultor i 11 hectàrees. Pel que fa als 25.000 euros restants recollits per Rebrotem, es repartiran entre la trentena de sol·licituds que no reunien els requisits, ja sigui perquè no van aportar la documentació a temps o bé perquè es tracta de pagesos jubilats.


Roger Heredia, portaveu de Rebrotem, ha explicat que la setmana vinent es començarà a fer l'ingrés d'aquestes ajudes, i ha assegurat també que la tasca de la plataforma no acaba aquí, ja que "tenim molta feina al davant, i ens vàrem comprometre amb Unió de Pagesos a fer més projectes endavant, a pensar en el territori i estimar-lo".

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward