Resignació a les pistes d'esquí que gestiona FGC perquè les restriccions no fan "factible" obrir pel Pont de la Puríssima

Resignació a les pistes d'esquí que gestiona Ferrocarrils de la Generalitat pel fet que les restriccions de mobilitat anunciades pel Govern no facin "factible" poder tenir les pistes d'esquí obertes durant el Pont de la Puríssima. Tot i això, es mostren optimistes davant la possibilitat de comptar amb aquestes instal·lacions a ple rendiment de cara a les festes de Nadal.


El director de la divisió de Turisme i Muntanya de Ferrocarrils, Toni Sanmartí, explica que volen obrir de forma "progressiva" les estacions coincidint amb l'inici del confinament comarcal, és a dir, a partir de la fase 2. Això afectarà per igual a les sis estacions que gestiona Ferrocarrils, de les quals tres són a les comarques lleidatanes: Espot, Port Ainé i Boí Taüll. A més, ha assegurat que el calendari de contractacions inicialment previst no es veurà afectat, tenint en compte les que ja es van fer de cara als preparatius necessaris per tenir a punt les instal·lacions a partir de l'1 de novembre.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward