El Cor de Cambra de l'Auditori Enric Granados transforma el dol en un projecte artístic amb el concert 'In Memoriam'

El Cor de Cambra de l'Auditori Enric Granados transforma el dol en un projecte artístic amb el concert 'In Memoriam'. Després de 8 mesos sense actuar, el Cor torna als escenaris aquest diumenge a les 7 de la tarda.


El cor fa un homenatge a aquelles persones que ja no hi són a través de la música. Xavier Puig, director del cor de cambra, explica que "conscients que la música podia ajudar en aquests moments en què les paraules poques coses poden fer, vam decidir fer una selecció de diferents rèquiems i també de diferents poesies sobre el tema i construir un concert que, per una banda, ens els recorda, i per l'altra ens asserena i ens ajuda a passar aquest dol". 


Peces de Mozart, Fauré i Rutter... entre altres deixaran també espai per l'estrena de l'obra del jove compositor d'Artesa de Segre i cantaire del cor, Bernat Giribet.


El concert serà aquest diumenge a les 7 de la tarda i anirà dedicat als cantaires del cor que ja no hi són, així com a les víctimes de la COVID-19 i les seves famílies.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward