Postureig de Lleida preveu una important davallada en la recaptació de fons per a causes socials a causa de la Covid

El Senyor Postu pronostica que enguany tindrà una important davallada en la recaptació de fons per a causes socials. L'administrador de les xarxes socials de Postureig de Lleida ha explicat que es donaria per satisfet si obtingués una tercera part dels 64.000 euros que va recaptar l'any passat.


La raó, segons apunta, la trobem en la situació d'excepcionalitat que ha generat la COVID. Una part important dels fons que s'obtenien provenien d'actes amb molta gent, com ara els pregons, que enguany han caigut en picat. "Si l'any passat vaig fer 50 actes de presentacions dels llibres o pregons, enguany n'hem fet molts menys", explica el Senyor Postu, que afegeix que "l'any passat vam recaptar 64.000 euros per més de 20 entitats benèfiques de Ponent, però si enguany arribem a una tercera part em donaré per satisfet". 


Tot i això, el senyor Postu no tira la tovallola i fa una crida a la ciutadania perquè segueixi col·laborant. L'heroi emmascarat de Ponent ha avançat a UA1 LLEIDA RÀDIO que està treballant per treure nous productes, com ara adhesius per als cotxes amb tots els models de xapes. "La gent m'ho demana i estic investigant a veure com ho fem", diu. 


Tot i les dificultats del moment, el Senyor Postu aconseguia reunir fa uns dies 7.000 euros per als hospitals i CAPs lleidatans.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward