Tàrrega dona llum verda a una nova estació d'autobusos

El Ple de l’ajuntament de Tàrrega aprova per unanimitat la cessió d’una finca municipal a la Generalitat de Catalunya per construir la nova estació d’autobusos. La nova estació d’autobusos, que finançarà el Departament de Territori i Sostenibilitat, permetrà una connexió viària més àgil i directa amb l’A-2.


El terreny, de 4.619 metres quadrats, es troba delimitat per les vies del tren i els carrers del Mestre Amigó, Santes Espines i Bruc. Aquesta nova estació d’autobusos, que finançarà el Departament de Territori i Sostenibilitat, es construirà de forma que afavoreixi la intermodalitat del transport públic, entre el tren i l’autobús.


El projecte també preveu la construcció d’un pas per a vianants sota les vies del tren.

El ple també ha donat llum verda a la intervenció de la gestió de la piscina coberta de la capital de l’Urgell per garantir el manteniment de les instal·lacions mentre aquestes romanguin tancades per les obres de reforma.


També ha concedit una bonificació del 90 per cent de l’Impost de Construccions, Instal·lacions i Obres a l’Escola d’Art i Superior de Disseny Ondara, que durà a terme una redistribució d’espais per guanyar en funcionalitat i també es va prorrogar el conveni entre el consistori targarí, juntament amb la Diputació de Lleida i la Gestió de Serveis Sanitaris del Servei Català de la Salut per dur a terme els treballs d’ampliació del Centre d’Atenció Primària.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward