Knezevic i Besora afronten la temporada amb ambició

Dues de les incorporacions al llarg d’aquest estiu d’una canviada plantilla del CB Pardinyes-Lleida, Filip Knezevic i Oriol Besora han atès als mitjans de la capital del Segrià per mostrar el seu punt de vista al voltant de la pretemporada, la seva situació personal i els objectius de cara a la temporada 2020/2021.


Per un costat, Filip Knezevic ens explicava per què havia dit sí a la proposta de Gerard Encuentra i del CB Pardinyes-Lleida: “Porto molts anys aquí a Espanya, tinc molts contactes i quan em va trucar el Gerard, vaig preguntar pel projecte, i em van acabar convencent”.


I d’altra banda, Oriol Besora, amb qui ja vam parlar el dia de la seva oficialització com a jugador lleidatà, ens deixava clar que les sensacions que el van fer dir sí al club de groc i negre, s’estan complint en escreix: “La veritat és que m’estic sentit molt còmode dins de pista i fora ens estem adaptant molt bé entre tots”.

D’altra banda, el club lleidatà ha aprofitat per presentar la vinculació amb les instal·lacions de BDiR a Lleida. Mónica Simó n’és la representant: “Nosaltres hem volgut col·laborar amb un equip com el Pardinyes que està de pujada i que crèiem que pot acabar sent molt potent”.


Un fet que porta al CB Pardinyes - Lleida ha ser, dels tres principals equips de bàsquet de la ciutat de Lleida, l'únic amb accés a unes instal·lacions com aquestes.


Un Club Bàsquet Pardinyes – Lleida, que aquest diumenge es veuran les cares amb el Bàsquet Girona a Figueres. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward