Les entrades de Lo Memefest surten a la venta

El lema de la segona edició és “Tot anirà bé... o no” i des de l’organització, remarquen que han pensat tots els esdeveniments amb l’humor com a recepta principal per afrontar la situació que estem vivint.


La segona edició de “Lo Memefest”, organitzat per Agrat Tàrrega, es durà a terme del 8 a l’11 d’octubre i mantindrà l’estructura de l’any passat. Les principals novetats d’enguany vénen marcades per l’obligació d’adaptar el certamen a l’actual situació sanitària i gairebé la totalitat de les activitats seran a l’aire lliure i amb reserva prèvia on-line.


Pel que fa a la venta d’entrades, destaquen els packs “Memecenes”, amb un preu de 20€ i que inclou l’entrada a tots els actes, sopar de Kebab i crispetes divendres, una consumició per la tarda dels monòlegs i una mascareta commemorativa de l’edició d’enguany.


Les entrades de “La tarda dels monòlegs” sortiran a la venda el dijous 17 de setembre i el seu preu serà de 8€. Es recomana que la compra es faci en grups, ja que l’accés es farà de forma esglaonada i amb una distribució prèvia dels seients dels assistents.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward