Educació activarà els procediments contra l'absentisme si alguna família no duu la canalla a l'escola per por a la Covid-19

El Departament d'Educació activarà els procediments contra l'absentisme si alguna família decideix no dur la canalla a l'escola per por al contagi de la covid-19. Des del departament defensen que "tenen la feina feta" i que els centres "són segurs".


El director general de Centres Públics i Concertats de la Generalitat, Josep González-Cambray, assegura que entén que hi hagi "neguit" per la tornada a l'escola, però defensa també que "no hi ha alternativa a no obrir-les". Per això, en declaracions a RAC1 ha advertit que "si alguna família no hi duu els fills, ho haurà de justificar o es posaran en marxa els mecanismes d'absentisme que sempre s'han portat a terme". 


Pel que fa als menjadors escolars, Cambray considera que també és un servei imprescindible i es mostra convençut que en ells es garantiran les mesures sanitàries i de control del risc, mantenint els grups estables a l'aula.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward