Balaguer és el municipi català amb més risc de rebrot de coronavirus

Balaguer és el municipi català amb més risc de rebrot de coronavirus. La taxa se situa en 795, tenint en compte que el risc alt se situa en 100 punts. De fet, la capital de la Noguera porta des de principis de juliol en la zona vermella i l'11 d'aquest mes va arribar a un pic de més de 2.000.


El risc de rebrot de Balaguer és gairebé quatre vegades més alt que el del conjunt de la demarcació, que se situa en 225. A la regió sanitària de Lleida hi ha acumulats 9.049 casos confirmats per PCR, 54 més que el dia anterior. Són 9.669 si es tenen en compte totes les proves. No s’ha registrat cap nova mort en les darreres hores, deixant la xifra en 276 persones. Pel que fa a la velocitat de propagació, és de 0,94, per sota d'1 des de fa dies. Actualment hi ha 61 pacients ingressats, 17 a l'UCI.

Pel que fa a la regió sanitària de l'Alt Pirineu i l'Aran, ha registrat 500 casos, set en les últimes hores; 639 sumant totes les proves. 29 persones han mort des de l'inici de la pandèmia, cap n els darrers dies. Aquí el risc de rebrot se situa en 195, després que en l'actualització d'aquest dilluns aquesta regió també entrés a la zona vermella, on no hi era des de mitjans de juliol. La velocitat de propagació és de 2,1. Hi ha set pacients ingressats, 1 a l'UCI.


Al conjunt de Catalunya s’han registrat 942 casos nous de coronavirus confirmats per PCR i el total s'eleva a 96.571, segons l'últim balanç del Departament de Salut. La xifra total és de 118.097 casos amb totes les proves. Segons les dades de Salut, 12.922 persones han mort des de l'inici de la pandèmia, després que s'hagi reportat una defunció en les últimes hores. El risc de rebrot se situa en 158, per sobre dels valors de la setmana anterior. La velocitat de propagació es manté en 1,06, mentre que la setmana passada s'havia mantingut per sota de la barrera de l'1. Hi ha 666 pacients ingressats, 5 menys que en el balanç anterior. D’aquests,121 són a l'UCI, 4 menys que ahir.


Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward