La Paeria demana agilitat en els ajuts del Consell Comarcal del Segrià a comerç i hostaleria

El consell comarcal del Segrià espera poder tenir les bases per saber com donar els ajuts a comerços i hostaleria per la Covid 19, aquest setembre. L'ajuntament de Lleida demana que aquests ajuts es distribueixin com més aviat millor i de forma fàcil.


Ho diu l'alcaldessa accidental, Jordina Freixanet, que ha reclamat en una trobada de l'ens comarcal sobre aquesta qüestió, que hi hagi les mínimes través possibles per tal de facilitar la feina a l'empresariat que passa per uns moments molt difícils.


Segons explica Freixanet, en aquests moments, el consell comarcal està fent una ronda amb els sis municipis afectats i Lleida. Segons explica la responsable municipal "els hi hem demanat rapidesa, agilitat i que es puguin tramitar de manera tecnològica". Freixanet diu que "això facilitarà molt els tràmits". També han reclamat que "en la mesura del possible sigui amb un sistema que permeti al ciutadà fer una declaració responsable, rebre els diners i després fer la justificació. Això garantirà que els tràmits administratius es puguin fer molt ràpids i que la ciutadania ho pugui rebre el més ràpid possible."


Recordem que aquests ajuts provenen dels 4 milions d'euros que va anunciar el govern de la Generalitat de cara ajudar als 6 pobles del Baix Segre i la ciutat de Lleida després de les mesures estrictes a conseqüència dels rebrots per la Covid 19.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward