Marc Rubín de Celis serà groc i negre una temporada més

Nova renovació dels lleidatans de cara a l’any vinent i una altra amb accent lleidatà després de la del míster, Gerard Encuentra i la del capità Carlos Gasque.


Marc Rubín de Celis ha explicat a Ua1 Lleida Ràdio que poc li ha costat acceptar el contracte de renovació amb els de groc i negre i és que de ganes de seguir en tenia i moltes: “Les ganes que tenia de seguir jugant a Pardinyes han estat claus. Quan vam acabar la temporada passada ens trobàvem en un gran moment i hi ha ganes d’acabar la feina”.


I és que en el fons, hi ha ganes de treure’s l’espina de la incompleta temporada passada: “Tots teníem ganes d’acabar la temporada perquè estàvem en una bona posició i ens hagués agradat jugar-ho. Per això hi ha moltes ganes de tornar-ho a provar la temporada vinent”.


D’altra banda, la continuïtat de Gerard Encuentra a la banqueta, ha estat un dels motius que ha dut a Rubín de Celis ha dir sí als de Pardinyes: “Jo crec que el projecte no s’entén sense el Gerard. És un entrenador que porta anys al club i ho està fent molt bé no només a nivell del dia a dia, sinó a nivell de resultats”.


Amb aquesta renovació, el Club Bàsquet Pardinyes-Lleida conta ja amb dos jugadors de la plantilla que el 13 de setembre començarà a rodar amb la disputa de la primera jornada de la Lliga Catalana LEB Plata. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward