Carles Bordalba s’incorpora al Lamsauto Futsal Lleida per continuar amb el salt de qualitat del club

Després de ser escollit el millor tanca de la categoria del grup 2 de la Tercera Divisió Nacional la temporada passada, Carles Bordalba s’incorpora a la disciplina del Lamsauto Futsal Lleida per ajudar en els objectius ambiciosos del club lleidatà de cara a la temporada 2020/2021.


Abans però, l’entrenador d’aquest Lamsauto Futsal Lleida, Sergi Gil, descrivia a Carles Bordalba de la següent forma a micròfons d’Ua1 Lleida Ràdio: “És un jugador molt complet i que portem anys intentant que formi part de les nostres files i per fi ho hem aconseguit. És un jugador compromès i que destaca en moltes facetes del joc”.


Una incorporació que escenifica perfectament l’objectiu de la filiació entre el Futsal Lleida i el CFS Alcoletge: fer una passa endavant esportivament parlant: “Carles millorarà la plantilla perquè és una figura diferent i que ens permetrà augmentar l’ambició i el potencial de la nostra plantilla”.


Un Lamsauto Futsal Lleida que encara ha de perfilar algun que altre moviment per deixar la plantilla de cara a la temporada 2020/2021 definitivament tancada. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward