Miquel Pueyo demana als governs català i espanyol que es posin d'acord sobre el confinament de 8 municipis del Segrià

L'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, demana als governs català i espanyol que es posin d'acord sobre el confinament de 8 municipis del Segrià. El paer en cap es mostra crític amb les decisions de les darreres hores, que han deixat sense efecte la resolució anunciada aquest diumenge pels consellers d'Interior i Salut.


En una entrevista a Ua1 Lleida Ràdio, Pueyo ha afirmat que "no es pot donar instruccions que no puguin ser complides i no siguin clares", i en aquest sentit demana als executius català i espanyol que prenguin una decisió sobre el que cal fer amb el Segrià. Pueyo també apunta que "no tinc cap inconvenient en dir que em sento perplex amb el govern de la Generalitat, amb la fiscalia i amb la resolució del jutge". "Està clar que en aquests moments el paper que he de jugar com alcalde no és el de ser alcalde per un determinat partit o amb unes lleialtats de tipus partidista, sinó que he de ser alcalde de tots els lleidatans i lleidatanes i defensar per damunt de tot la seva seguretat i els seus interessos comunitaris", afegeix. 


Sobre les imatges que s'han fet virals en les darreres hores a les xarxes, on el president de l'Associació de Comerciants de l'Eix, Llorenç González, li demanava explicacions després de la roda de premsa d'aquest diumenge, Pueyo ha apuntat que entén que hi hagi "un estat d'ànim que és una barreja de frustració, indignació o desorientació entre els ciutadans", i afegeix que "s'ha d'estar preparat per les felicitacions, però també per rebre la crítica".

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward