El popular Bar Blasi de Lleida canviarà de nom

Segons ha pogut saber aquesta emissora, el restaurador i propietari del Bar Tòfol de la capital del Segrià, Ismael Balsells, juntament amb dos socis més, assumiran la gestió de l’establiment, situat al Centre Històric. El mateix Ismael Balsells, explicava a Ua1 Lleida Ràdio, com li arriba aquest projecte a les seves mans: "Vam parlar i és un projecte que m'encaixava i m'interessava. Jo els vull donar un cop de mà. No tindrà res a veure el Blasi amb el Tòfol, intentarem no unir conceptes".


Un Ismael Balsells que ha deixat ben clar que “lluitaran pel Blasi”: "Anem a defensar el Blasi i a morir per ell. Intentarem seguir amb la línia que porta ara".


Quan se li preguntava al voltant del nom, Ismael Balsells ha afirmat que “al Blasi no li cal ficar el nom, que serà el Blasi de tota la vida”, però recordem que l’actual propietari té els drets sobre el nom i, per tant, aquest no tindrà continuïtat.


D’altra banda, un altre establiment històric de la ciutat de Lleida que també té previst reobrir les seves portes properament és el Restaurant Bellera, a la Zona Alta. S’espera que pugui ser properament, tot i que encara no hi ha data per la reobertura.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward