Confirmats nou positius de Covid-19 en un edifici del Centre Històric de Lleida

Confirmats nou positius de Covid-19 en un edifici del Centre Històric de Lleida. El Departament de Salut ha demanat a tots els veïns del bloc que es confinin fins que es tinguin els resultats de la resta de proves.


D'altra banda, la Paeria ha tancat l'alberg Jericó a l'espera de rebre els resultats de 71 proves PCR que s'han fet als residents i treballadors de l'alberg Jericó després de detectar 5 contagiats per coronavirus. Es tracta d'una residència per a persones sense recursos que és de titularitat privada però amb concertació de places públiques. Des de la Paeria esperen tenir els resultats dels testos durant aquest dijous.


Mentrestant, a la demarcació de Lleida Salut segueix fent el seguiment de 8 brots (7 a Ponent i 1 al Pirineu). A més del brot de l'edifici del Centre Històric i de l'alberg, també se supervisen els brots en tres empreses fructícoles que, de moment, sumen 24 positius i 40 contactes aïllats, tot i que no es descarten nous casos, ja que s'estan fent més proves PCR.


Pel que fa a la residència privada Castrillón de Lleida en què es van detectar 18 positius, Salut dona el brot per "controlat". L'últim brot conegut a Ponent s'ha registrat en una empresa agroalimentària de la comarca de la Segarra de la qual no es tenen encara dades ni de proves ni de positius.Finalment, el brot de la Val d'Aran en què es van detectar 8 positius que van compartir una barbacoa, també es dóna per controlat, després d'haver fet PCR a la resta de participants en la festa.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward