Balanç agredolç del Mollerussa d’una temporada estranya i complicada

Un dels equips de les terres de Lleida del grup 2 de Primera Catalana la temporada passada, el Mollerussa, l’ha finalitzada després d’un any complicat esportivament parlant. A més a més, com deia el mateix Josep Maria Turull, la temporada ha estat d’allò més estranya: “Ha estat una temporada estranya per la situació nostra, on a nivell de resultats han estat uns mesos complicats i després amb el final inesperat. Una temporada complicada de treure valoracions positives”.


Fora d’aquesta part protagonitzada pel coronavirus, Turull descrivia la temporada del seu equip com una de dura: “Valorar una temporada inacabada on no s’acaben e transformar els resultats que esperàvem tots fa d’una temporada complicada. En el nostre cas ha estat una temporada dura, dura”.


I és que tot i oferir un bon joc de futbol en pràcticament tots els partits, els resultats no han acabat sortint com s’esperava a principi de temporada: “A nivell de joc n’hem tingut un d’altíssim, però hi havia circumstàncies i moments puntuals dels partits on sortíem molt perjudicats”.


Un Mollerussa que ha finalitzat la temporada onzè classificat amb 29 punts. 


Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward