Una trentena de productors de l'entorn del Parc Natural de l'Alt Pirineu s'han constituït com una associació per vendre conjuntament

Una trentena de productors de l'entorn del Parc Natural de l'Alt Pirineu s'han constituït com una associació per vendre conjuntament. L'entitat neix després de l'èxit de la campanya 'Del Parc al plat', sorgida arran de la covid-19 i que ha permès distribuir 1.300 cistelles de productes agroalimentaris.


A l'entitat hi ha representants dedicats al sector de la carn, els formatges, el vi i la cervesa o a l'elaboració de pastes, entre d'altres. La gran majoria han participat de la campanya posada en marxa durant la pandèmia, i la creació de l'associació és una manera de donar-li continuïtat. 


L'entitat continuarà fent servir el nom 'Del Parc al plat' per a promocionar-se i oferirà els seus productes a través del web www.delparcalplat.cat. En ella es pot escollir entre set cistelles diferents, dues de les quals vegetarianes. Les comandes es podran recollir a les instal·lacions de la formatgeria del Tros de Sort o s'enviaran a domicili com fins ara.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward