La demarcació de Lleida registra 32 nous contagis de covid-19 les últimes 24 hores, 7 més que aquest dilluns

La demarcació de Lleida registra 32 nous contagis de covid-19 les últimes 24 hores, 7 més que aquest dilluns. Segons les dades del Departament de Salut, 31 dels contagis s’han produït a la Regió Sanitària de Lleida i només 1 a l’Alt Pirineu i l’Aran.


D’aquesta manera, el total de positius acumulats a Ponent se situa en els 3 mil 294 casos. S’han produït 3 noves altes les últimes 24 hores, i el total suma ja mil 157. El número de víctimes mortals es manté en les 210.


Pel que respecta a l’Alt Pirineu i l’Aran, el darrer contagi situa el total en els 477 casos positius des que va començar la pandèmia. No s’han produït noves altes i el total es manté en les 176. Tampoc noves víctimes mortals, que es mantenen en les 30.


Aquest nou positiu a l’Alt Pirineu correspon a la Val d’Aran s’ha detectat entre els participants en una barbacoa. Se suma als altres 7 que es van comunicar divendres i tots estan en aïllament domiciliari amb símptomes lleus.  


A Catalunya, les funeràries han reportat dues noves morts i ja en són 12 mil 556. És una defunció menys que les informades dilluns. A banda, s’han detectat 146 nous casos positius i la xifra total puja als 71 mil 576.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward