El CB Alpicat continua dissenyant la temporada vinent amb el somni de Lliga EBA intacte

Després de la presentació de l’equip tècnic format per Joan Isart, l’entrenador principal, acompanyat per l’assistent Marc Díaz i el delegat Oriol Florensa, el Club Bàsquet Alpicat ha anunciat la renovació de l’aler Albert Vallverdú i el fitxatge del base Oriol Balsells per la propera temporada 2020-2021. El primer, Albert Vallverdú, realitzarà la cinquena temporada amb el club i evidenciava que sempre que hi hagi un projecte ambiciós, ell hi serà per ajudar: “Sempre que vegi que tenim un projecte ambiciós i una plantilla competitiva, no veig el motiu per no renovar el meu contracte amb el club”.


I és que no em d’oblidar que el CB Alpicat es troba immers en l’aventura d’aconseguir l’ascens als despatxos a Lliga EBA, la quarta competició més important dins el bàsquet espanyol.


En aquest sentit, la campanya de mecenatge, que es va iniciar ara fa unes setmanes, ja supera els 4000 euros. Ara mateix, el temps per poder aconseguir l’objectiu econòmic es podria estirar fins a mitjans de juliol.


Des del club però han evidenciat que, a hores d’ara, amb la xifra que compten, seria insuficient per fer front a l’ascens.


Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward