Agricultura no creu que el rebrot de Covid-19 a la Franja, vinculat al sector agrícola, pugui perjudicar les exportacions de fruita

Agricultura no creu que el rebrot de Covid-19 a la Franja, vinculat al sector agrícola, pugui perjudicar les exportacions de fruita.


"Si fa calor, Europa es menjarà les nectarines" afirma el director general d'Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries, Carmel Mòdol. De fet, Mòdol creu que la imatge que es dóna amb la gestió de la crisi dels temporers pot ser més negativa en aquest sentit que no pas la Covid-19. "Dóna més mala imatge que us pugui arribar a confondre tot el sector de la fruita amb un col·lectiu no respectuós amb els drets humans que no el tema del Covid, ja que en aquest sentit tot el món està en unes circumstàncies més o menys iguals", apunta. 


A més, Mòdol ha assegurat que s'està fent una bona feina en aquest sentit al camp lleidatà. Assegura que al camp es mantenen les distàncies de seguretat i que als magatzems també es fa molta incidència en les normes d'higiene.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward