El Govern no preveu ara per ara el pas de Lleida a la fase 2 arran del rebrot a la Franja

El Govern no preveu ara per ara el pas de Lleida a la fase 2 arran del rebrot a la Franja. L'executiu assegura que s'està fent correctament el seguiment dels nous contagis i demana prudència a la ciutadania per evitar-ne de nous.


El delegat del Govern a Lleida, Ramon Farré, ha afirmat en una entrevista a UA1 Lleida Ràdio que "el risc sempre hi és" i recorda que "el virus segueix actiu i fent la seva feina". Tot i això, creu que "els qui potser no la fem som nosaltres", ja que considera que "hem abaixat la guàrdia col·lectivament, sigui pel cansament o perquè pensem que això va de baixa". Malgrat tot, assegura que ara per ara "no esperem" tornar a la fase 2 perquè, diu, "s'està fent una feinada ingent de detecció i anàlisi d'infeccions, s'estan analitzant tots els contactes que aquests generen i s'estan tallant les cadenes de transmissió". 


Farré insisteix que "el virus segueix present", ja que a Ponent se segueixen registrant uns 25 o 30 contagis cada dia. Per això, insisteix en la necessitat d'utilitzar la mascareta, tenir una correcta higiene de mans i mantenir la distància social. Apunta que és necessari sobretot per salut, però també per no fer passes enrere en la reactivació de l'economia.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward