“El Sol surt per l’Urgell”

El Club Tennis Urgell ja ha engegat la campanya de socis de cara a la temporada estiuenca amb l’objectiu de promocionar, diuen des del mateix club, unes condicions immillorables per tal de gaudir de tot allò que ofereixen les mateixes instal·lacions.


Aquesta campanya Estiu 2020 ofereix una tarifa a mida de les necessitats dels usuaris, i, a més, aquells que es facin socis entre juny i agost podran gaudir d’una quota de setembre 2020 a juny 2021 per menys de 29 euros/mes (soci individual). Cal remarcar que també hi ha tarifes especials per a grups i familiars a partir de 10 persones. Escoltem al president del Club Tennis Urgell, Òscar Villaverde: “És una campanya agressiva on no mirem la part econòmica, sinó que intentem que la ciutadania lleidatana pugui gaudir de les nostres instal·lacions amb més facilitats”.


I és que com diu el mateix president del club, les alternatives per les famílies són ben variades i adequades a les diferents necessitats que puguin tenir: “Tots els socis de l’Urgell saben que som coneguts com el club de les famílies perquè és un club molt familiar perquè tenim les necessitats per tots els membres de la família”.


Des del Club Tennis Urgell diuen estar treballant a fons de cara a les seves Activitats d’estiu, que un any més apostaran per la qualitat i que enguany reforçaran tot allò referent a la seguretat i la higiene degut a la pandèmia del Covid-19.


Es tracta d’unes activitats esportives gens massificades, un fet que, diuen, també ajudarà a que el control de la seguretat estigui garantit i que es puguin aplicar amb solvència els protocols establerts.


Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward