El CB Alpicat vol ser equip d’EBA

El món del bàsquet serà, sense cap mena de dubte, un dels clars exemples que la situació marcada per la Covid-19 implicarà canvis de cara a les estructures de les competicions la temporada vinent, la 2020/2021.


El fet de no haver-hi descensos, però si respectar algun seguit d’ascensos o, per exemple, l’aparició de nous grups en categoria com la mateixa Lliga EBA, faran que les properes setmanes siguin unes protagonitzades per uns despatxos dels clubs que trauran fum.


Uns d’aquests seran els del CB Alpicat que després que la Conferència C de Lliga EBA passi a estar integrada per 36 equips, repartits entre 3 grups i que suposi un augment de 8 equips respecte al format actual, buscarà ascendir de categoria i formar part de l’EBA la temporada vinent. Ho explicava així el coordinador del club, Marc Díaz: “L’oportunitat que se’ns presenta ens satisfà molt i ho intentarem fins al darrer instant per aconseguir aquests recursos econòmics per aconseguir aquesta plaça. Portar el poble d’Alpicat arreu d’Espanya ens omple d’il·lusió i com a club creixeríem molt”.


Per la seva part, la presidenta del Club Bàsquet Alpicat, Paqui Galeano, evidenciava que la situació ara depèn de l’economia i que sense un seguit de patrocinadors que donin suport al projecte serà complicat fer aquest salt de categoria als despatxos: “Esperem que apareguin suficients patrocinadors per poder dur a terme aquest salt que seria una passa molt important per nosaltres com a club. Per la base i per l’esport lleidatà en general serà una oferta molt interessant”.


Cal recordar que el Club Bàsquet Alpicat competeix a Copa Catalunya, la mateixa categoria on, per exemple, hi participa el CN Tàrrega, des de fa cinc temporades. 


Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward