Miki Feliu veu manca d’informació vers els jugadors

Una de les veus més respectades de l’esport lleidatà, la del manresà i capità del principal equip de bàsquet de les terres de Lleida, l’ICG Força Lleida, Miki Feliu, en una entrevista al programa el Cap del Dia amb Carles Castelló va evidenciar la complicada situació, en aquest cas econòmica, que estaven vivint els jugadors dels de negre en concret.


En aquest sentit, el mateix Miki Feliu intentava explicar la situació econòmica amb la qual es troben ara mateix: “Si el Govern decreta que nosaltres podem tornar a l’activitat, nosaltres interpretem que no hi hauria motiu per tornar a la normalitat de la nostra situació contractual. Cert és però que el Govern va aprovar que les empreses podrien mantenir els ERTO’s i caldrà veure si el club pot mantenir aquesta situació”.


I és que segons el capità dels lleidatans, la manca d’informació i la desinformació fins i tot, implica una incertesa que comença ja a desencadenar amb certa angoixa: “No sé si hi ha molta informació o desinformació. Excuso al club i a tothom perquè és una situació inèdita i sense precedents i per tant intento entendre totes les parts, però això no implica que el jugador estigui angoixat i pateixi pel seu futur i sou”.


Un Miki Feliu, recordem-ho, que va deixar clar en aquesta mateixa emissora que el seu futur com a jugador de bàsquet ara mateix és incert i que valora diverses opcions al voltant de la seva carrera professional. 


Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward