Molo veu massa incerteses en la temporada 20/21

L’entrenador de l’equip de la capital del Segrià aquesta darrera temporada, Manuel Jesús Casas ‘Molo’, ja comença a pensar amb l’edició vinent conscient que la decisió de la Reial Federació Espanyola de Futbol al voltant dels play-off exprés d’ascens a Segona Divisió A és pràcticament inapel·lable.


En aquest sentit, per Molo, pensar en una temporada 2020/2021 és sinònim d’un grapat d’incerteses. Ho deia dins de la iniciativa #Lleidaescorona: “És una situació nova per tots i serà una situació difícil. El format es planteja complicat, però és que a més a més no saps les dates d’inici. Hi ha moltes preguntes que porten a un futur ple d’incerteses”.


Ara bé, tot i aquest seguit d’incerteses, Molo espera, sigui quan sigui i com sigui, ser l’encarregat de dirigir la plantilla del Lleida Esportiu la temporada vinent: “Jo tinc contracte amb el Lleida i ells m’han demostrat que estan contents amb la meva feina. Però reitero la incertesa que fins i tot et fa pensar si hi haurà temporada o no”.


I si fos amb una plantilla pràcticament idèntica a l’actual, millor que millor. Molo però, és conscient de la dificultat que suposaria aquest fet: “Ho tinc claríssim, sí. És molt difícil perquè cada jugador té la seva situació. Jo als jugadors els hi he dit més d’un cop i és que com jo acaba l’etapa d’entrenador, serà en part responsabilitat seva”.


Cal recordar que el Lleida Esportiu ja ha començat el seguit de reunions individuals amb cadascun dels jugadors del primer equip que a partir del 30 de juny se’ls hi acaba el contracte per oferir-los-hi una renovació amb el mateix sou que el de la temporada 2019/2020.  


Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward