El CT Lleida trobarà una solució per l’assistència d’espectadors a la Lliga MAPFRE

Aquesta setmana Ua1 Lleida Ràdio entrevistava al president del CT Lleida, José Luis Solans, al voltant del que, molt probablement, sigui l’esdeveniment esportiu del que portem de 2020: la primera de les quatre cites de la Lliga MAPFRE de tennis.


Un esdeveniment però, que davant les complicades circumstàncies amb les quals s’està treballant, té un seguit de restriccions com, per exemple, les vinculades amb els espectadors que es podran encabir.


El mateix president del CT Lleida, José Luis Solans, evidenciava aquesta diferència entre la demanda i el màxim d’aficionats que es podran encabir: “Malauradament hi ha molta més demanda que l’oferta que nosaltres podem oferir. La situació serà molt millor a l’actual, però la realitat en aquest aspecte és complicada sí”.


Assegurant però, que es trobarà la millor de les solucions possibles davant aquesta situació: “Depenent dels límits que tinguem, trobarem una solució com per exemple afegir graderies. Buscarem solucions imaginatives per, tot i ser molt complicat, intentar cobrir aquestes expectatives tan elevades”.


Confirmats també noms propis com sis Top 100 del rànquing mundial entre els quals hi ha, per exemple, Feliciano López o Roberto Bautista, entre d’altres. Solans afirmava la satisfacció dels tennistes que hi participaran: “Des de la Federació ja ens han dit que hi ha jugadors que estan molt contents que siguem nosaltres el club que encetem aquests partits. Els tennistes estan molt contents de celebrar-ho i de fer-ho al CT Lleida”.


També s’han confirmat les altres tres cites del calendari de la Lliga MAPFRE que seran a Madrid, Villena i Avilés. 


Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward