Miki Feliu valora diverses opcions al voltant del seu futur

La temporada per l’ICG Força Lleida ha arribat al punt i final, cert és però que oficialment des de la Federació Espanyola de Bàsquet encara no esta confirmat al 100%, però és pràcticament segur que si torna el bàsquet només ho farà per decidir el conflicte amb els ascensos.


Així doncs, directius, entrenadors i jugadors estan començant a pensar amb la temporada vinent que, evidentment, també estarà protagonitzada per la incertesa.


Miki Feliu, l’actual capità de l’ICG Força Lleida, també està valorant el seu futur i és que el contracte amb els lleidatans se li acaba enguany i, per tant, comença a plantejar-se un futur, on, segons el mateix Miki Feliu, valora diverses opcions: “M’ho plantejo absolutament tot. Des de retirar-me, fins a marxar a l’estranger o quedar-me a Lleida. No descarto cap opció”.


I és que aquesta temporada, esportivament parlant, el jugador manresà ha demostrat capacitat més que suficient per continuar, com a mínim, una temporada més a un nivell més que correcte: “Des de l’arribada del Gustavo m’he sentit molt protagonista i molt important. Hem veig completament capacitat de seguir jugant. Ara cal veure amb quines condicions serien”.


Un Miki Feliu que, com és lògic, demana i creu que des del club pertoca ara dur a terme algun gest que demostri que volen mantenir els seus serveis: “El fet de continuar a Lleida per mi és important, però considero que he donat molt al club i ara toca que el club intenti fer algun gest si vol que hem quedi aquí de cara a l’any vinent”.


Un Miki Feliu que també ha opinat al voltant del futur de les competicions del món del bàsquet. Un futur incert i on no descarta que, fins i tot, hi hagi clubs que acabin desapareixent degut a la seva salut econòmica.  


Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward