Tinara Moore no renovarà amb el Cadí La Seu

La jugadora més valorada en la passada edició de la Lliga Femenina, la nord-americana Tinara Moore, no defensarà la samarreta del Cadí la Seu la vinent temporada després que des del club urgellenc s’oficialitzés que Moore havia rebutjat l’oferta de renovació que el conjunt de la Seu d’Urgell li havia plantejat damunt la taula.


Moore, que va arribar l’estiu passat al Cadí La Seu procedent del València Basket, ha ofert un rendiment tant a la competició nacional com a la EuroCup Women, molt elevat i és que, entre d’altres, Moore ha aconseguit, per exemple, a la competició continental, 12,6 punts per partit o 8,5 rebots.


Des del club han evidenciat que aquest bon rendiment a despertat l’interès de molts equips nacionals i europeus, fet que ha fet impossible pel club lluitar contractualment amb els altres equips per retenir a la jugadora.


La mateixa Tinara Moore però, s’ha acomiadat del Cadí La Seu afirmant que ha estat la seva millor temporada com a professional i això, diu, que ha estat gràcies al club.Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward