La NFL ja té accent lleidatà

La màxima competició del món quan parlem de futbol americà, i una de les més consumides i que més seguidors mou als EEUU, la NFL, també ha arribat a la Terra Ferma i ho ha fet amb un format de moda com és el podcast.


“NFL a Sack” permet que tots aquells amants del futbol americà de la nostra terra i de Catalunya en general tinguin un espai on assabentar-se de tot el que passa en aquest esport. Ara bé, qui millor que el presentador i un dels impulsors de “NFL a Sack”, el Marc Perelló, per explicar-nos en què consisteix aquest projecte: “NFL a Sack és un podcast on parlem de forma distesa sobre el futbol americà, l’actualitat, el panorama actual així com també sobre com evoluciona”.


Un projecte que tot i cuinar-se a foc lent des de fa molt temps, la situació marcada pel Coronavirus ha permès, al mateix Marc i als seus col·laboradors, a acabar-se llençant a la piscina: “Era una inquietud que tenia i aprofitant l’època i circumstàncies actuals, va ser idoni per tirar endavant aquest projecte. A més de tenir la sort de trobar companys que també tenien aquest neguit”.


El programa pilot el poden recuperar a totes les plataformes possibles com Ivoox, Spotify o Apple Podcast. Aquest dijous, la segona entrega de “NFL a Sack”. 


Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward