Gustavo Aranzana no veuria amb mals ulls renovar amb l’ICG Força Lleida

Tot i que oficialment la temporada 19/20 de la LEB Or encara no està finalitzada i és que encara està pendent de resoldre el conflicte amb els ascensos; si que fa unes setmanes que n’està per l’ICG Força Lleida i és que els lleidatans no entren en aquesta possibilitat d’ascendir de categoria.


En aquest sentit doncs, és moment per començar a pensar amb la planificació i gestió de la temporada vinent i, evidentment, tot projecte ha de començar per la figura de l’entrenador.


11 partits, aquests han estat els enfrontaments que Gustavo Aranzana ha dirigit amb l’ICG Força Lleida des que va arribar el passat desembre a la capital del Segrià i, un cop finalitzada la temporada, el seu contracte amb els lleidatans també arribarà a la fi.


Un Gustavo Aranzana que explicava a Ua1 Lleida Ràdio que encara no ha rebut cap oferta de renovació per part dels dirigents del club: “Professionalment no hem parlat gens. Jo des que he arribat he estat molt a gust i molt content i agraït a totes les parts i per l’oportunitat. Tot i això, la pregunta i la resposta l’han de donar ells”.


Deixant clar que ell estaria encantat en escoltar una oferta de renovació: “Per respecte, estima i per tot plegat, escoltaré encantat qualsevol proposta. NO hi ha cap motiu que no em porti a pensar així. Professionalment estaria encantat que hi hagi una trucada, però no sé si el club vol o no”.


Un Gustavo Aranzana, ho escoltarem al llarg de la setmana, que ha considerat que el projecte de l’ICG Força Lleida amb ell al capdavant, ha estat un d’inacabat. 


Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward