El Lleida Esportiu oferirà la renovació a tots els jugadors que acaben contracte al juny

A Ua1 Lleida Ràdio, el Director Tècnic del Lleida Esportiu, Jordi Esteve ja va evidenciar que les accions legals contra la Reial Federació Espanyola de Futbol, encara no s’havien començat a dur a terme i, és que, des del club, aquesta setmana van sol·licitar a la RFEF la notificació de la resolució de la Comissió Delegada al complet per poder-la recórrer. Així ho explicava el mateix Jordi Esteve: “El club està mostrant respectuosament i dins dels mitjans que se’ns permet la disconformitat amb la decisió de la Federació Espanyola perquè creiem que no és justa i no és igual per tots els equips”.


Evidentment, si s’acaben realitzant aquestes accions legals, des del club, són conscients que el conjunt de processos, decisions i accions poden anar per llarg: “Pot ser que vagi per molt llarg, però ens agradaria pensar que la Federació actua amb bona fe i escoltaran la veu de la gent del futbol i la gent que fiquem els diners perquè aquesta festa sigui possible”.


I és que cal recordar que entre d’altres, des del Lleida Esportiu, creuen que la Reial Federació Espanyola de Futbol està privant als seus treballadors a una dret com és el del treball: “Se’ls hi està privant un dret bàsic com el del treball i, per exemple, al Sabadell se’ls hi permet treballar. M’agradaria que ens expliqui quina diferència hi ha entre el Lleida i els equips de play-off de Segona B i Tercera Divisió”.


Un Lleida Esportiu que considera doncs que s’han vulnerat drets no només del mateix club, sinó també dels seus abonats i dels mateixos jugadors i tècnics. 


Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward