Corbins celebrarà la Cursa de la Cirera més solidària que mai

En el marc de la Lliga Ponent Virtual que està coordinant Iter5 des de fa unes setmanes, Corbins acollirà el diumenge 31 de maig una nova edició de la Cursa de la Cirera.


Enguany però, una edició diferent, amb noves distàncies, amb un recorregut lliure, adaptada al moment que estem vivint, però amb la voluntat de ser el màxim de solidària possible. Ho explicava l’Alcalde del municipi, Jordi Verdú: “El que intentarem fer és que tots els que fan esport i estan a la Lliga Ponent puguin continuar fent-ho des de la seva localitat i d’una forma totalment solidària i no competitiva. De distàncies hi haurà de 5 i 10 km i una milla. Cada inscripció serà de dos euros mínim”.


Una edició solidària amb la Fundació Arrels Sant Ignasi. En la presentació d’aquesta Cursa de la Cirera, el seu president, Roger Torres, destacava la importància de, en els dies que estem vivint, conscienciar a la societat de la realitat d’algun sector d’aquesta: “Hem de tenir present també que hi ha gent amb una situació molt vulnerable i amb activitats com aquesta també s’augmenta aquesta consciència”.


Aquest cap de setmana passat, la Cursa Embarrocat d’Aitona va ser la segona cita dins de l’agenda de la Lliga Ponent Virtual. Diumenge vinent, torn per la Cursa del Sucre de Menàrguens. 


Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward